Despre noi

Pensiunea Mili

Va asteptam cu mare drag sa va bucurati de tot ce va oferim

Noi va rasfatam cu linistea, confortul si ambientul necesare relaxarii, cu preparate culinare "ca la mama acasa", iar pe voi, musafirii nostri, va invitam sa le savurati, sa hoinariti pe cararile de munte umbrite de arbori si flancate de flori admirand natura pura cu tot ce are ea mai superb.

0 +

Clienti satisfacuti

0 %

Calitatea serviciilor

0 %

Profesionalism

Pensiunea Mili

Confortul si linistea sunt unele din multele dorinte pe care le oferim clientilor nostri

Pentru a va intregi confortul va invitam sa va rasfatati cu preparatele culinare ale bucatariei noastre, servite intr-un ambient cald si primitor. De asemenea, va oferim parcare privata, internet wireless, loc de joaca pentru copii, foisor, terasa, gratar; pentru relaxare in aer liber teren de fotbal cu instalatie de nocturna, masa pentru tenis.

Pensiunea Mili

Numeroase trasee montane

Iubitoriilor de drumetii montane, zona Poiana Marului ofera numeroase trasee montane: prin Saua Iepii (1727 m), intre Masivul Bloju si Baicu, spre Gura Apei, unde se afla un mare lac de acumulare pentru hidrocentrala Rau de Mori; prin Valea Sucului, spre culmile Cuntu si Tarcu; pe valea paraului Scorila, spre Muntele Mic; de la pastravarie, pe Culmea Nedeii, spre Varful Nedeii.

Pensiunea Mili

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati