Galerie foto

Pentru a va familiariza cu ceea ce va oferim noi si pentru a va convinge singuri de toate acestea va invitam sa parcurgeti galeria foto de mai jos...

in jurul pensiunii

gradina

o minunata livada

Cand doriti sa petreceti clipe de liniste in cel mai curat aer montan va invitam sa va bucurati de terasa si foisorul pensiunii si de spatiul verde care o inconjoara

Link Name

Pensiunea Mili in interior

camere

camere spatioase

Pentru odihna va oferim 10 camere mari, luminoase, cu pat matrimonial, terasa, grup sanitar propriu, televizor, acces la internet wireless.

Link Name
restaurant

restaurant

In interior, locul de servit masa, de petrecut momente placute in compania familiei sau a prietenilor la un pahar de vorba, va sta la dispozitie cu o capacitate de 40 locuri.

Link Name

Facilitati

loc_de_joaca

loc de joaca

Pentru fericirea si divertismentul copiilor am amenajat un loc de joaca ideal pentru ei si nu numai... De asemenea va puteti bucura de un meci de football, volei pe terenul amenajat in acest scop si dotat cu instalatie de nocturna.

Link Name
sala_conferinta

sala conferinte moderna

Pentru a putea aplica si desfasura in conditii optime tehnicile de team-building, sau pentru organizarea unor sedinte, sala de conferinte va asigura o capacitate de 30 locuri, ecran de proiectie, videoproiector, flipchart.

Link Name

Drumetii

drumetii

numeroase trasee montane

Iubitoriilor de drumetii montane, zona Poiana Marului ofera numeroase trasee montane: prin Saua Iepii (1727 m), intre Masivul Bloju si Baicu, spre Gura Apei, unde se afla un mare lac de acumulare pentru hidrocentrala Rau de Mori; prin Valea Sucului, spre culmile Cuntu si Tarcu; pe valea paraului Scorila, spre Muntele Mic; de la pastravarie, pe Culmea Nedeii, spre Varful Nedeii.

Link Name