Totul pentru o vacanta de neuitat

Situata intr-o livada de meri, inconjurata de un covor verde de iarba si palcuri de flori aici puteti gasi linistea pentru o relaxare bine meritata, confortul care speram ca se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, ambientul ideal pentru a lasa probleme cotidiene la o parte pentru cateva zile, toate acestea completate de serviciile personalului care speram sa va rasfete.

Pentru a va intregi confortul va invitam sa va rasfatati cu preparatele culinare ale bucatariei noastre, servite intr-un ambient cald si primitor. De asemenea, va oferim parcare privata, internet wireless, loc de joaca pentru copii, foisor, terasa, gratar; pentru relaxare in aer liber teren de fotbal cu instalatie de nocturna, masa pentru tenis, iar pentru relaxare interioara sauna.

Pentru firmele care doresc sa isi instruiasca si perfectioneze angajatii la pensiunea noastra le oferim sala de conferinte cu o capacitate de 30 locuri, dotata cu flipchart, ecran de proiectie, video proiector.

Dar cel mai bine este sa lasam imaginile sa va povesteasca despre toate acestea, pe care va invitam sa le urmariti in galeria foto.